lördag 18 juli 2009

Lördag kväll


Trött men oerhört nöjd med veckan, Falsterbo är och förblir sommarens höjdpunkt.!! Idag var det nästan olidligt dock, det var alldeles för mkt folk, jag har sällan sett så många på ett och samma ställe.. vädret blev bra trots alla prognoser om regn!
Det mest fantastiska var såklart Jan Brink och Briar. Briar avtackades som tävlingshäst och inte ett öga var torrt! Det är synd för alla vill vi fortsatt se Briars uppvisningar på dressyrbanan och framförallt se hur han njuter av att visa upp sig!! Vilken häst och givetvis vilken ryttare!!



Gina Tricot dressyren var fantastiskt bra, dock blev Sara Henrietta utesluten pga att hennes häst blödde i munnen!? Vad som hänt fick vi inte veta.. Det man såg var att han var väldigt stark och hon fick kämpa med honom, men som sagt?? Hon är ju beridarlärling på Tullstorp och det kan jag säga att det blir inte vem som helst..
Det blev en seger för Team Piaff i alla fall även om deras eget ekipage inte vann, men hästen som vann var deras uppfödning. Väl värdig att vinna!

Derbyt såg vi inte, vi orkade inte stanna tyvärr, men skall se det nu ikväll på TV tänkte jag..
.. nu tar jag ett glas rosé och njuter av sommarkvällen!

Inga kommentarer: