fredag 10 september 2010

Visst är de fina!!

My och Rocky på Svenskt Ponnyderby i Dagstorp 27-29/9 2010

En fantastisk prestation och helt underbar helg! Visst, på denna bild är Rocky "bakom" men det är ett fantastiskt stiligt ekipage och jag är sååå stolt som mamma!! My har tillsammans med Rocky nått resultat som gjorde det möjligt att rida "lilla rundan" och visst, de blev inte bäst och de gick inte till A-final MEN det var en fantastisk upplevelse, erfarenhet och helt underbar tävlingshelg då vi pendlade mellan hopp och förtvivlan vilket slutatde lagom (väldigt svenskt).. Alla kan själv kolla resultat på svensk ridsports hemsida, om ni är nyfikna..!!

Ni är fantastiska - My och Rocky!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

5 kommentarer:

AnnSofie sa...

Sv: Haha jo faktiskt har hon fått det jobbet utan kontakter. Hon har gått utbildning Media på gymnasiet med fotodesign-inriktning.
Hon hittade annonsen på platsbanken, tog hjälp av en arbestförmedlare & gjorde en riktigt bra ansökan i företagets stil. Cirka 150 sökande & hon fick jobbet :)

Sv del två :) : Ja du har säkert rätt. Hon var den mysigaste av dom innan & nu när hon inte kan klara sig själv så ligger hon hos oss & sover så fort hon får chansen. Hoppas bara att hon blir återställd utan en massa dyra operationer.

My & Rocky är jättefina :)

Ninja sa...

Jag förstår att du är stolt....det viktigaste är ju att vinna över sig själv. Även om det är kul att bli placerad...men det är bara att träna på, en dag når man hela vägen...

Bara Jag sa...

Gratulerar - och som man säger, det handlar inte om att vinna utan om att kämpa väl ;-)

Kram!

Lysande ögonblick! sa...

Åh så fina. Förstår att du är stolt!!!

Sara sa...

SKÄRPNING! Nu har det gått flera dagar. Blogga nu mumma!