onsdag 5 januari 2011

Konspiration

När det gäller konspirationsteori - så är jag något av en mästare - älskar därför alla CSI, NCIS, Criminal Minds etc etc.. ibland flödar min fantasi, den finner liksom inga gränser när det gäller sådant - så därför avvaktar jag nu haverikommissionens utredning!! Hmm..apropå föregående inlägg...

Mina stora barn var i Barcelona under nyår tillsammans med några kompisar och därifrån kommer de två följande bilderna..
Visst längtar man efter våren... gud så härligt att sitta på stranden på nyår!!

Antar det var på nyårsdagen... man kan ju känna sig lite trött då..

.. och så här såg det ut härhemma... jaa, det är väl bara att vänta...

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

3 kommentarer:

Stina sa...

Jag undrade just vart det tog vägen...men det händer ju att man redigerar och raderar ibland :) Ser härligt ut i Barcelona - gissar att det var något varmare där än här... Ha en bra Trettonhelg!

Stina sa...

Klädkammare och källare är väl sådana där evighetsprojekt...åtminstone för mig...jag har så svårt för att slänga. Jag lyckades dock få ihop tre kassar med kläder som ska ut i soporna, men jag plockade upp två plagg igen...kan vara bra om jag ska måla eller nåt :)
Nä du, baren är från Hamncaféets uteservering på bryggan här i Ystads småbåtshamn. Där är verkligen supermysigt att sitta på våren och sommaren...maten är också god - kan rekommenderas. Ha dé gott!

AnnSofie sa...

Taaack :) sådana tips jag efterlyste :) jag är i full gång med att planera ett upplägg & jag ska kolla upp både dina & Johannas förslag.

Tänker så klart inte ge upp när jag är så här nära målet;)