onsdag 21 april 2010

Bildlöfte

Här kommer den utlovade bilden på magnolian, visst är den magnifik!? Bilden är inte alls bra, tyvärr. Upptäckte nu såhär efteråt att fasaden på stationshuset är en sådan färg att busken nästan helt försvinner.. men jag hade ju lovat en bild så då får det bli såhär..


På jobbet hade vi möte med vår ledningsgrupp idag. Det är en dynamisk grupp med väldigt många karaktärer och olikheter. Det är egentligen det som gör att det blir givande, kul och framåtdrivande diskussioner. Känns även som att alla är väldigt lyhörda för varandras reflektioner och idéer. Vi diskuterade bland annat bloggande som företeelse, en del av våra nya sociala medier.. och marknadsföring i största allmänhet.

När jag kom hem jagade jag yngsta dottern så vi skulle hinna i tid till stallet. Helena skulle komma och rida Rocky och sedan hjälpa My när hon red. Det gick jättebra båda två var nöjda med Rocky - han lyckades till och med genomföra enkla byten!! Åskådarna på läktaren (Mys stallkompisar) tyckte att nu fick de börja tävla FEI programmen!! Jo det är väl en dröm och om något år..

Så här glad var Rocky efter träningen eller kanske mer troligt att han var glad för att slippa ridas något mer och skulle få gå in i sin box och äta kvällsmat!!
Hästar är alltid övertygade om att det är sista måltiden som serveras..





Blogg listad på Bloggtoppen.seBlogginfo.seBloggar - Topplista
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: