söndag 25 april 2010

Härlig helg!

Summa summarum så blev detta en härlig helg!
Sov länge på lördagsmorgonen och när jag vaknade kände jag mig riktigt utvilad. Ni vet när man riktigt känner att man har sovit länge och djupt.. Solen strålade från en helt molnfri himmel och redan på förmiddagen kunde man förnimma att detta kom att bli en skön dag helt fri från de där ishavsvindarna som vi annars har haft i flera veckor! Underbart! Solade i "brassestolarna" ända tills det var dags att ge sig iväg till stallet. My skulle rida staketträning i Flyinge på seneftermiddagen.
I fredags tycket hon att det gick så dåligt att hon avbröt ridpasset redan efter 30 min och sa att vi fick avboka staketträningen. Efter att ha blivit peppad av sin tränare på sms hela kvällen så tyckte hon att jojo ok det är ju en träning inget annat.
Vi lastade Rocky och kom iväg - Helena hade lovat att hon skulle komma och hjälpa My om hon hann, hon tävlade själv MSA:1 i Åhus. My och Rocky började att rida fram och tog det lugnt, det såg väldigt harmoniskt ut och han var rund och fin i formen. My red jättebra, precis 10 min innan start susade Helena och hennes mamma in på parkeringen. My fick lite tips i sista minuten och hon fick fram Rocky en tjusig mellangalopp och sedan var det dags..
Hela programmet såg bra ut, harmoniskt, han fick till en tjusig mellantrav och My satt hur fint som. När hon ridit klart frågade domaren My om det hade känts bra? Ja sådär hade My sagt. Då sa domaren att hon skulle vara jättenöjd för dom hade gjort en jättebra ritt. När vi räknade ner protokollet hade de fått 70,3%!! Fantastiskt!!  Det hade vi inte kunnat ana i fredagskväll!! Så himla kul!!
På kvällen grillade vi med Henrik, mycket gott och trevligt!

Söndagen var kanonfint väder också. Jag mockade till Rocky och My var på en kompis konfirmation. Åkte sedan till stan och handlade bl a klänning till My som hon skall ha på sin egen konfirmation. Gick en långpromenad på kvällen i ett underbart vårligt Skånelandskap.

Sara hade varit i västra hamnen och solat. Hon hade köpt rollerblades igår så det var invigning av dessa genom hela stan ut på bryggan!! Hoppas hon hann stanna innan Öresund stoppade hennes framfart!!

Klänningen framifrån och bakifrån - lägg märke till den härliga rosetten!!


En hemlig sjö längs med långpromenaden!!

Blogg listad på Bloggtoppen.seBlogginfo.seBloggar - Topplista Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättefin klänning!!