fredag 12 februari 2010

Födelsedag

Idag fyller Sarisen år!! Hipp, Hipp Hurra!!

 
Läste i dagens tidning att nu skulle man ut och jaga lo-djur! Det var ju bland det dummaste jag hört. Varför i hela fridens namn? Påstå inte att dessa skygga djur är en plåga! Har politikerna och Sveriges Jägarförbund inte något annat för sig än att fundera över vilka djur vi skall ut och jaga härnäst? Först vargar och nu lokatt!! Är det bara för att de är söta och fin päls?? Ta och skjut alla hemska fåglar i stället, äckliga alikor, kajor, korpar, kråkor, skator.. hu..jag ryser.. I parken inte långt från mej bor sådan äckliga flaxande typer i miljoner, när de blir skrämda och flyger alla på en gång, tror man ju att man hamnat som statist i Hitchcocks film "Fåglarna".. Usch!!

Såg att Jesper Mattsson nu flyttar hem till Malmö efter en utflykt till Färjestad (av familjeskäl). Att han vill flytta hem till mer södra breddgrader har man ju som sann skåning full förståelse för. Förmodar att vi från o med nästa säsong kommer att se honom i Arenan. Blir nog ett bra tillskott.

Såg att Dogge skulle vara med i Melodifestivalen, hoppas verkligen att det går bra för honom men också att han har kul. Hans liv har ju varit kantat av tragedier och han är en sådan genomsnäll och kul kille som verkligen vill alla väl. Jag önskar honom lycka till i morgon och hoppas att hans låt har ett störtskönt hiphopgung!!





Blogg listad på Bloggtoppen.seBlogginfo.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: