söndag 28 februari 2010

Helgen på Göteborg horseshow

Här kommer så lite utlovade bilder..
Först måste jag säga att det är en fantastisk organisation bakom .. från värsta hoppbanan till tjusigaste kürdressyrbanan på bara några minuter och en massa funktionärer..


Hoppbanan från fredagens internationella hoppning 1.40
byggdes om på ca 15 min till..


..FEI World Cup - Grand Prix dressyr


Min absolut egna favorit, belgaren Marc Peter Spahns kolsvarta hingst FRYSO HUYS CAS - KFPS, kan tyvärr inte uttala det - måste finnas lite frieserblod i denna svans!!



Mys egen favorit Anky van Grundsven, på hästen Painted Black. Antingen är Anky en mycket försiktig dam eller så är Painted Black hysteriskt rädd för publik och applåder för vid prisutdelning kom hon in på en helt annan häst och ingen förstod varför åtminstone inte vi icke invigda i den stora FEI världen..

Tyvärr blev många bilder suddiga, jag är inte så bra på att hålla handen stilla, och när man fotograferar med mycket zoom måste man det.. jag får väl ta hjälp av något fast att lägga handen mot vid ett annat tillfålle..

Givetvis kom vi också hem med ett nytt schabrak med matchande lindor.. får se om Rocky vill vara modell senare ikväll så vi kan visa det stiliga inköpet!! Enligt vänner hemma är vi nu påväg mot solen.. det lär vara solsken och flera plusgrader hemma idag, vi ilar fram genom snötäckt landskap med X2000 just nu och längtar till våren..

Blogg listad på Bloggtoppen.seBlogginfo.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

4 kommentarer:

Anonym sa...

Fryso Huys Cas är en renrasig frieser :) *mums*

Freppsi sa...

Vad coolt! Oerhört smäcker sådan!! Många frieserhästar är så gigantiskt stora, men han är ju perfekt!

Anonym sa...

Prisutdelningar är en stor risk för lite nerviga hästar. Misstänker att Anky är rädd om sin vackra Painted Black, med all rätt!!!!

Freppsi sa...

Jo så är det säkert men gissa om förvåningen blev stor - man förväntar sig en svart tjusig och in kommer en vanlig brun(säkert också lika tjusig el nästan men ändå..) =))
Jag är ju svag för mörka/svarta hästar..
Totilas är ju inte heller helt fel..