lördag 27 mars 2010

Grill igår och regn idag

Ja vädret skiftar allt vad det kan. Sol och 18 grader varmt igår, idag regn och 5-6 grader. Idag vill man inte direkt gå ut på uteplatsen och grilla som vi gjorde igår. Panda katten råkade riktigt illa ut i morse, han blev utsläppt och sedan började det hagla - han blev våt och jätterädd, stod och ville hysteriskt komma in igen!
Stackarn, han undrade väl vad det var som anföll från yttre rymden.

Har köpt vårskor och penséer till utekrukorna. Har planterat i krukan framför ytterdörren men de som skall stå på uteplatsen har jag inte riktigt bestämt hur och var de skall planteras!? Har fått väldig beslutsångest. Skall dessutom avslöja att min nya granne har ställt ut en kruka som ser ut som en ihålig trädstam, hmm en sån skulle jag också vilja ha, blir ju lite fånigt men därför har inte mina plantor kommit ut ännu, skall tänka åtminstone tills imorgon.

Vill ni lyssna på en annorlunda "Dirty Dancing" så lyssna på Frida Hyvönens!! Den är är faktiskt riktigt bra.. hittade den som av en händelse på en gammal spellista på Spotify!! Överhuvudtaget finns det många bra låtar på denna skiva..


Blogg listad på Bloggtoppen.seBlogginfo.seBloggar - Topplista
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Inga kommentarer: