måndag 10 maj 2010

Bett?

Idag var My nöjd med Rocky. Hon tyckte det kändes riktigt bra igen. Han var inte alls så stark som han varit tidigare. Vi har bytt runt med bettet och testat lite olika varianter- vanligt tvådelat tränsbett, vanligt tredelat tränsbett och ett tredelat med fasta bettringar. Just för att känna efter vad han går bäst på. My har ju haft problem med sin axel efter olyckan och det har gjort att vi inte har velat att han skulle vara så himla stark. Ibland har han varit som tjejerna säger "sjukt stark".
Just nu känns det som vi hittat en lösning och det är faktiskt det traditionella tvådelade tränsbettet. Han blir stark när han rids med de andra två. När han har det vanliga tränsbettet känns det, enligt My som om hon inte hade någonting i handen. Nu tror vi på detta så hädanefter rids han på vanligt tränsbett. Skulle han bli stark igen så får vi ju fundera över något annat igen, kanske...

Jag blev väldigt nöjd med väggen i trappan när jag satt upp de gamla ramarna med en bild på min mormor i den ena och en bild på gården där hon föddes i den andra - passade bra till de övriga bilderna i ramarna där..

Mycket nöjd även med gardinerna i Sara/Henrik rummet eller gästrummet som vi kanske får kalla det för numera?!

Fick idag våran avreseplanering inför Italienresan med jobbet. Skall bli så trevligt! Framförallt att få uppleva alla dessa vingårdar och leta tryffel i skogen med hundar!


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: