tisdag 11 maj 2010

Helg igen..

Nu är det snart helg igen!
Imorgon jobbar jag bara till kl 12.00 vilket är väldigt skönt. Hoppas på ett underbart, soligt vårväder..
Ikväll när My tränade blev det riktigt varmt soligt vårväder ett litet tag. De senaste veckorna har annars våren liksom tagit "time-out", till min sorgsenhet - jag vill ju alltid ha sol och värme.
Helena och My kämpade envist med våran Rocky - och det såg riktigt bra ut.. hoppas det håller i sig. My klagar på att han är stark tidvis men han ser inte stark ut. Det ser väldigt harmoniskt ut under ridningen och det är det vi vill - åtminonstone vid en ev tävling.

Rocky har fått så fin päls nu, riktigt glänsande och väldigt mkt ljusare än under vintern. Han är ju förvisso mörkbrun i alla fall men inte mullvad! Jag tycker han tenderar att bli just mullvadsfärgad när man klippt honom på vintern. Peppelina fick också den färgen - men det är ju inne med jordfärger! Enligt alla inredningsmagasin är det allt som kan räknas till naturen väldigt trendigt. Kan man sen dessutom koppla det till fantasyvärlden så är det om möjligt ännu trendigare. IKEA har t o m hängt på fantasytrenden på sin hemsidan när det gäller inspiration till olika dukningar..

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Inga kommentarer: