onsdag 23 juni 2010

Pool och oförklarlig bild

Sommaravslutningen var som alltid väldigt kul! Vi lekte en massa lekar, bl a spottade vi vindruvor, kastade stövel (jättesvårt) och plockepinn i XXL storlek.. Solen vare oss nådig och sken hela dagen så det passade med ett dopp för att svalka sig i allt lekandet - sedan avslutade vi med att grilla gott!
Vi står ju nu inför en omorganisation så vi avtackade också vår chef - kommer en ny till i september.


Idag har jag bokats in av sonen och vi skall åka på shoppingturné inför hans Midsommarfirande. Han skall åka till en kompis som bor i Göteborg och sedan skall dessa två unga galanta herrar ut och göra stan osäker! Hoppas solen skiner även över dem!! Jag tar ju förgivet att solen skiner här i Skåne såklart!

My skall träna för Helena senare i kväll och i morgon har vi bokat en tid med Karro för mjukstart i hoppningens ädla konst!! Varken My eller Rocky har hoppat sedan olyckan i augusti förra året så det är verkligen pirrigt och ovant för båda. Tanken är att de skall hoppa lite bara för att få lite omväxling i veckoschemat och inte bara träna dressyr eller skrittpromenera!! Hoppningen är mest för Rockys skull, han var ju utbildad både i dressyr, hoppning och fälttävlan men vi har valt att förfina dressyren och vi tror att han kanske saknar hoppningen?? Vi får se i morgon!

Måste bara visa er en av de roligaste bilder jag tagit!! Vad i hela fridens namn tänkte personen som satte dit den?? Mitt i Malmö står denna parkerad - varför??

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

9 kommentarer:

egoinasmamma.nu sa...

Jag har beställt mer värma och strålande sol till midsommarafton och då blir det så! ;)

egoinasmamma.nu sa...

Sv: Nej, det är grannens hund. De fick den i söndags.

♥ Carina ♥ sa...

Vilket härligt väder ni fick på sommaravslutningen.
Kanske cykeln är parkerad där för att folk ska få sig ett gott skratt. Det ser onekligen tokigt ut :)
Kramen

Ulrika Fabulousforty sa...

Härligt med pool-party! Hoppas att shoppingen blir lyckad och midsommarfirandet likaså!
Hahaha!! Han blev väl less på att släpa runt på en cykel utan hjul..?:D

Lysande ögonblick! sa...

haha. Lite street art kanske? Härliga bilder. Och vad lyxigt att du får komma som smakråd inför midsommarshoppingen. :-)

AnnSofie sa...

Hahaha underbara Malmö, om två veckor får jag njuta av allt där nere igen :)

Bara Jag sa...

Var det en allvarlig olycka? Är lite som med bilkörning - man blir rädd och det i sig gör att man inte tror att man kan köra bil... Lycka till med både det ena och det andra!

Elle sa...

Vad härligt det ser ut vid poolen...!

Den som ställde motionscykeln där har nog bara velat att man, som du, stannar till och ler lite!

Ha en skön midsommarhelg!
Kram Elle

rackemarie sa...

Härligt med poolparty och strålande väder. Visst är det mysigt när man får shoppa med "barnen". Lycka till med hoppandet. De flesta hästar brukar ju uppskatta det till omväxling från dressyren (utom Gold som tycker att bommar är det mest otäcka som finns och en riktig plåga).